vertsfamilien

Vertsfamilien

Jeg sa jo at jeg skulle skrive et innlegg om vertsfamilien og har ikke fått tid før nå, såå ja


Litt uklart bilde, men fra venstre; vbror Ayden (7år), vmor Alicia (27år), vfar David (31år), vsøster Kennedy (0 år) og vbror Cohen (3år).

Moren jobber som lokalrepresentant (ikke for meg) og faren er pilotinstruktør. Interessene deres er "interior design, flying, travel, fitness & hunting", noe som matcher meg veldig bra! Jeg elsker å reise, og trener ganske mye og er interessert i interiør jeg og så kommer nok til å komme veldig godt overens med de regner jeg med! :-) Vbror Ayden sine interesser er Baseball og TV-spil og de har ingen dyr (noe som passer meg veldig bra siden jeg er litt allergisk for enkelte dyr). Jeg får eget rom og er så heldig at de skal ordne det litt før jeg kommer. 


Vmor og ungene, se så søte de er!


slik ser huset ut


rommet mitt der tror jeg om jeg har forstått det rett

Jeg har bare snakket med vmor hittil, og hun virker kjempegrei! Tror jeg kommer til å trives veldig godt der og er utrolig spent på hvordan det kommer til å bli! Idag er det faktisk akkurat bare 130 dager til jeg reiser på Soft-Landing Camp i New York, og 3 dager etter det flytter jeg hjem hos dem. Ååh, gleder meg sånn! 

hva synes dere?

JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE!

Heei! På tirsdag 2. April rett før lunsj ringte Leonie(kontaktpersonen min) og fortalte meg at jeg har fått vertsfamilie! Fikk litt sjokk så fikk ikke med meg noe av det hun sa til meg, hahah, men like etter sendte hun meg en mail med all info hun visste. Såå....JEG SKAL TIL COLBERT, WASHINGTON!!

Colbert er en plass på ca. 10 000 innbyggere som ligger rett i nærheten av byen Spokane, som har litt over 400 000 innbyggere, altså ganske mye større! Colbert har 1 butikk (?) utifra det jeg har sett på nettet, men er jo ikke lange kjøreturen for å komme til Spokane hvor det er mange flere butikker. Jeg tenkte først at det var veldig kaldt der siden det er jo rett ved Canada ogsånn, men vertsmor fortalte meg at det er rundt 15-20 grader der nå og om sommeren er det opptil 32 grader så det høres jo egentlig helt perfekt ut! 


Skolen jeg skal gå på er Mount Spokane High (Hjemmeside HER) og det går litt over 1300 elever der. Fant veldig få bilder av skolen på nettet men de her får duge. Skolelagene kaller seg "Wildcats" og "skolens farger" er navy blue, cardinal (mørkerød) og hvit. Er usikker på om jeg blir junior eller senior, men vmor sa at om jeg blir junior kan jeg bytte til vanskeligere fag (om jeg vil) og at jeg får vært med på alt det artige som seniorelevene får lov til! :-) Skolen starter 3. September og siste skoledag er 12. Juni. Er derfor satt opp på Soft Landing Camp 25. August, så 90 % sikkert at jeg reiser da!

Litt diverse skolegensere ogsånt (her kommer jo selvfølgelig skolefargene tydelig frem)

Synes det høres veldig bra ut så jeg gleder meg! Lager nok et eget innlegg om vertsfamilien senere.

Høres det bra ut? Har dere fått vertsfamilie?