Soft Landing Camp

New York Dag 2

Lokal tid: 22:18   Norsk tid: 04:18

Heei! I dag dro vi fra hotellet til samme tid som igår, altså 07:45. Først hadde vi sightseeing med guideen vår Mike fram til 13:00. Vi kjørte først litt rundt i Midtown Manhattan, før vi gikk av ved Central Park. Gikk litt der før vi gikk på bussen på Upper West Side og kjørte til Upper East Side og da kjørte vi også forbi Empire Hotel!! Vi avsluttet sightseeingen på Grand Central Station og da fikk vi igjen 5 timer til shopping/gjøre det vi ville. 

Vi dro da først opp i toppen av Rockefeller Center, utroolig utsikt over hele New York, anbefales!! Etter det gikk vi egentlig bare rundt og shoppet i forskjellige butikker. Eller jeg shoppet faktisk ingenting i dag. Menmen, de har de fleste butikkene i byen jeg skal til og der er det også litt billigere, så får spare det til da! Har også ganske liten plass igjen i bagasjen egentlig så like greit. Var forresten kjempevarmt i dag, skikkelig sydenvarme!


på vei til sentrum, en plass med utrolig mange graver! 


se så mange taxier!


Times Square


Empire Hotel


Central Park. Her holdt de på med innspilling av White Collar! 


Utrolig mange filmer/serier som er spilt inn her!


Hele gjengen (Fra Finland, Sverige, Norge og Danmark)


Under der til venstre giftet Chuck og Blair seg i Gossip Girl!


Innspilling av "Good morning America" tror jeg det var


Madison Square Garden


Grand Central Station


Top of the rock! Emma, Tuva, meg og Hanna


Emma og Tuva


Nå må jeg bare pakke og gjøre klart for avreise. Skal ta shuttlebuss fra hotellet klokka 04:15 inatt, så går flyet klokka 07:00. Er fremme i Spokane lokal tid 12:12, gleder meg!

New York Dag 1

Lokal tid: 22:47   Norsk tid: 04:47

Hei! I morges dro vi fra hotellet 07:45 med buss ca. 1 time inn til sentrum av New York. Vi var først på sightseeing med en guide og var da først på en gårunde på Lower Manhattan hvor han viste oss forskjellige steder og fortalte om de. Etter det gikk vi på bussen igjen og ble kjørt til Staten Island Ferry og tok ferjen over til Staten Island og tilbake. Der fikk vi kjempefin utsikt til frihetsgudinnen og selve byen. 3 stk rakk ikke ferjen over tilbake, så de måtte vente en halvtime på Staten Island til neste ferje, og imens vi ventet på de kjøpte vi oss pizza i tillegg til at det var gratis nett der. Etter det hoppet vi på bussen igjen og var en liten tur til Brooklyn hvor vi tok gruppebilde og der var det også fint og se inn til byen. Så klokken 13:00 ble vi sluppet av i Soho for å gjøre det vi ville på egenhånd i 5 timer. 

Jeg, Hanna, Tuva og Emma dro sammen og var først og shoppet en god stund, før vi avsluttet med å dra til China Town og spiste der. Så ble vi plukket opp av bussen igjen etter det og klokken 20:00 hadde vi et "møte" med tilvenning til USA. Er kjempesliten og trøtt, så skal prøve å få lagt meg nå snart så ser jeg veldig fram til en ny dag imorgen!


Hanna og meg


World Trade Center


Emma, Tuva, meg og Hanna


Tuva, meg og Hanna


Statue of Liberty


New York SkylineEmma, Tuva, Hanna og meg


Tuva og Emma


China Town


Brooklyn Bridge


Alle oss fra Norge


Soho


Meg og Emma i China Town

 

Fremme i New York

Lokal tid: 01:17   Norsk tid: 07:17 

Hei! Nå har vi akkurat kommet fram til hotellet i New York, endeliiig! Jeg sto opp klokken 5 imorges og tok fly fra Trondheim halv 8 med Miriam. Videre etter det på de neste flyene satt jeg med Tuva og Hanna. Vi har kommet kjempegodt overens, veldig koselige jenter ♥ Jeg har aldri vært i USA før så syntes jo at flyet fra London til New York var helt syykt. Vi hadde ganske så god fotplass (i forhold til i Norge), og gode stoler og i tillegg egen mini-TV med filmer, serier, spill osv. Var også tepper, hodetelefoner og tannkrem og tannkost til alle. Så jeg syntes den flyturen var heelt grei for å si det sånn haha.

Når vi kom fram til JFK flyplassen i New York måtte vi vente kjempelenge. Først måtte vi gå igjennom passkontroll med lang kø, hvor vi også tok fingeravtrykk og viste fram DS-2019. Her ble en av utvekslingsstudentene tatt inn av vekterne så han måtte inn på et rom med de og da ventet vi på det i ihvertfall 1 time. De viste seg at han bare hadde måttet sitte stille på en stol å vente hele tiden, ingen spørsmål eller noe. Var også ei som ikke fant kofferten sin, så vi ventet veldig lenge på det og. Har vært utrolig mye venting og vi skulle egentlig ha vært her for lenge siden. Jaja, imorgen blir det sightseeing og shopping i NYC, gledermeg!!


I London. Tuva, meg, Hanna, Camilla, Kristine, Emma og Ingrid


Tuva, meg og HannaTuva, meg, Hanna ♥