november 2013

pakke fra norge!

Lokal tid: 15:39   Norsk tid: 00:39

Fikk en pakke fra familien min i norge for kanskje 1 måned siden. Er jo så dårlig på å blogge, men dette er ihvertfall det de sendte meg!


Finsko, uggs, to kunstløpkjoler, greier for skøytene mine, melkehjerter og et kort


Og tror dere ikke hundene her spiste i stykker uggsene mine etter jeg hadde hatt de her i 2 uker? Jooda, så nå har jeg bestilt nye her og håper de kommer snart! Utrolig kjipt da i og med at de var fra norge og der er jo uggs så dyrt.

Homecoming @ Mt Spokane

Lokal tid: 17:50   Norsk tid: 02:50

Her er bildene fra da jeg var på homecoming på min skole! Gruppa vår var utrolig stor, tror det var så mange som 32 personer i gruppa. Vi dro først og tok bilder i en fin park downtown, og etter det dro vi å spiste på Rocky Rococos! Etter det dro vi på dansen og tok bilder og danset og så dro vi til Austin siden han hadde et "afterparty" hos seg med masse folk etterpå! 


Var først og ordnet meg hos Makenna med flere andre jenter. Kaitlyn, Sydney (?), Brooklynn, vetikke, Makenna, meg, Emily og Emily

Halloweenparty

Lokal tid: 00:20    Norsk tid: 09:20

Hei! På fredag var jeg på halloweenparty til en fra skolen som heter Stu. Jeg og Brianna kjøpte inn kostymer tidligere denne uka, og det ble til at vi ble wonderwomen, altså superhelter. Det var kjempemange kjentfolk fra skolen der og det var veldig gøy! Det var mange forskjellige "leker" vi hadde og foreldrene hadde kjøpt inn flere forskjellige priser man kunne vinne. Av lekene hadde vi førstemann å spise opp en doughnut fra en hengende snor, førstemann til å få tak i eple i balje med vann og også sette halen på en katt (litt som sett hale på gris i norge). Jeg gjorde bare halen på katten, men når vi skulle gjøre det eple i baljetingen så begynte alle å heie på meg for at jeg skulle gjøre det haha. Og jeg kjente ikke alle som var der engang! Haha, artig da!

Vi hadde og en gøy lek hvor vi var 6 på hvert lag, og hvert lag brukte 1 bil. Vi fikk da utlevert en liten ting og så skulle vi kjøre rundt og ringe på hos folk og få tak i noe større og bedre. Vi hadde 20 minutter på oss og vi kom tilbake med en stol. De som vant hadde med en tredemølle!! Herregud haha

Var også masse forskjellig mat der og ja rett og slett en veldig gøy og koselig kveld! Var en god del som dro hjem etter lekene var ferdig, men jeg var blant de siste som var der. Stu har forresten et sykt stort og fint hus! Han ga oss en tour rundt i huset og det var utrolig fint, med walk-in-closet på flere av soverommene. Markee, Chelsea og Danielle vant forresten for beste kostyme! De hadde kledd seg ut som figurene i "Up", Markee var den blå fuglen, Danielle var speidergutten og Chelsea var huset med ballonger!

 
Antrekket våres, alt er fra wetseal om noen skulle lure


Alle sammen (som fikk plass i bildet) //noen av oss //eplekonkurransen

pumpkin patch

Lokal tid: 11:18   Norsk tid: 19:18

Heihei! Tenkte bare å poste noen bilder fra da jeg var på Greenbluff med vertsfamilien for 2 uker siden og vi kjøpte gresskar. Veldig koselig, og etterpå dro vi ut og spiste på Olive garden som er en resturang. 


Jeg farget håret for noen uker siden forresten! Første gang jeg har gjort det hos frisør, gjør det vanligvis hjemme. Utrolig mye billigere enn i norge, var sånn 300 NOK ellernoe!

Vertsbrødre, meg og vertsmor

Her skjøt de ut et gresskar og prøvde å treffe en blink som var 1 mile unna eller noe, haha