oktober 2013

Homecoming @ Mead High

Lokal tid: 19:23   Norsk tid: 03:23

Hei! Ble visst ikke så mye blogging forrige uke allikevel... haha. Men ihvertfall, var jo homecoming forrige forrige helg, og så har det jo vært hverdager hvor jeg egentlig bare har sovet og gjort lekser haha. Ooog jeg dro på Macklemore & Ryan Lewis konsert på onsdagen da! Poster bilder fra konserten senere. Og fredag var det fotballkamp og vi vant!

På lørdag gjorde jeg ikke så mye, eller hadde diverse ting jeg måtte gjøre, og på kvelden dro jeg på kino med Brianna, noe som var koselig som alltid! Og på søndag slappet jeg av hele dagen egentlig, men gjorde også litt av nødvendige ting som å bestille graduationklær og nye uggs (ene hunden ødela mine forrige, de er totalt ødelagte), ordnet med senior bilde til årboka, og jeg så også en skrekkfilm med vertstantene mine. Husker ikke hva den het, men den var ikke noe særlig bra uansett så jaja. 

Tenkte bare å få postet litt bilder, har jo ikke fått gjort det. Dette er fra den første homecomingen jeg var på, og da var jeg på naboskolen og gikk med Emma, så jeg kjente nesten bare henne der haha. Var koselig da, først var vi hos ei av jentene i gruppa vår sitt hus og gjorde oss klare meg, Emma, Haley og henne, før vi dro til besteforeldrene hennes og tok bilder der. Og de hadde et utrolig fint hus med en park som hage så si! Var skikkelig fint der, bare synd det regnet så vi måtte ta alle bildene under tak på balkongen.. Men etter det dro vi på selve dansen, og ventet i kø i eevigheter for bilde til fotograf der som alle gjør. Etter det snakket vi med folk ogsånt, før vi dro å bowlet! Nå er det hverdag igjen og jeg har fått masse lekser til imorgen, skal prøve å få oppdatert snart igjen!


De hadde 3 sånne dverg-yorkier tror jeg det var, og de var såå søte!


Haley, meg og Emma


Haley og Emma


fine Emma!


Andrew og Emma

 Bilder fra Seattle #2

Lokal tid: 21:47  Norsk tid: 06:47

Heei! Lenge siden sist nå! Men jeg har faktisk ikke hatt mulighet til å blogge. Vertsfamilien min bor akkuat en halv mile unna hvor det er vanlig internettdekning så det eneste vi har er en syykt treg greie med 5 GB i måneden, noe som er veldig lite så da kan ikke jeg bruke opp alt det på å laste opp bilder.. Meen nå bor jeg hos vertsbesteforeldrene igjen for en uke (ihvertfall) siden vertsmor er på cruise så skal ei dame passe ungene på dagtid ogsånt så hun trengte soverommet mitt. Syntes det var litt kjipt å måtte pakke igjen, meen så kom jeg på at her har jeg jo internett (haha) så da er det egentlig ganske greit! Så håper på å få skypet med familie og venner denne uka og, kjempelenge siden sist!

Blir sikkert endel innlegg denne uka, skal prøve å få postet bilder ogsånt fra i det siste ihvertfall!

Battle of the Bell!

Lokal tid: 16:59  Norsk tid: 01:59

Forrige fredag var det Battle of the Bell, altså en amerikansk fotballkamp mot rivalskolen/naboskolen Mead. Det er på en måte homecoming kampen, men vi har ikke homecoming før i slutten av oktober, men Mead hadde homecoming lørdagen dagen etter kampen, så ja vetikke jeg. Men ihvertfall den viktigste fotballkampen i løpet av året og et stort høydepunkt! Vinneren får ha en stor bjelle på skolen fram til neste år igjen når det er neste Battle of the Bell. Og ja, jeg har vel egentlig fortalt om kampen tidligere, så her kommer bilder fra kampen!

De i hvitt er laget vårt, altså fra Mt. Spokane High, og i front der ser dere maskoten vår, som Elsie var!


Alle spillerne fra Mead sitt lag kom ut igjennom flammer på hver side på en måte, shtiliig

Bak: Sierra, Brianna og Jason og Foran: Shelby, Brooklynn, meg, Emily og Chelsea

Vi vant 10-0!!  Så nå er det kun oss og Shadle High som er "ubekjempet"! Derfor skal vi ha en kamp mot Shadle i kveld, gleder meg og satser på at vi vinner!!


Joe Albi stadium

Har masse bilder og vise og blir vel flere innlegg etterhvert. Men internettet her suuger, tar sånn 5 min å laste opp 1 bilde. De skal fikse det da og kjøpe et annet, nytt internett snart. så håper det blir ordnet snart! Tar liksom alt for lang tid å blogge når det tar så lang tid. I tillegg har jeg så si ikke noe nett på rommet mitt, så jeg må gå ut i stua for å blogge.. Satser på at det blir bedre!

bilder fra seattle #1

Lokal tid: 17:50   Norsk tid: 02:50

Var i Seattle ikke helga som var men helga før det igjen med vertsbesteforeldrene, vtante Kayla og ei annen utvekslingsstudent som bor hos de nå siden hun ikke har fått familie enda.

Vi kjørte dit fredag etter skolen og var fremme ganske sent på kvelden, tror bilturen var på rundt 5 timer. Vi bodde hos ene sønnen til besteforeldrene/min vonkel på en måte. Vi dro egentlig bare inn til Seattle på lørdagen, og da dro vi bare på sightseeing, så ble ikke noe særlig til shopping. På vei hjem dro vi til Westfield kjøpesenter (samme kjedegreie som de har i London!!) som var diigert og der fikk jeg jo shoppa litt da, tror jeg kjøpte et pudder foundation fra bare minerals + en genser fra forever21 og det var det egentlig. Vi dro også på Rainforest Cafè der og spiste middag hele gjengen, koselig!

På søndagen dro jeg, Kayla og Pricilla (utvekslingsstudent) og vbestefar til Poulsbo, som faktisk er en norsk by ganske nære Seattle. Var kjempekult, følte jeg var i Norge igjen! Altså ingen snakket norsk, men det var norske flagg overalt og ting var skrevet på norsk mange steder der og de hadde også turistbutikker som faktisk var bedre enn turistbutikkene vi har i Norge haha. Så fikk kjøpt meg en liten firkløver sjokolade siden de solgte det i en av turistbutikkene. Etter det dro vi på en japansk restaurant og spiste før vi kjørte hjem til Spokane igjen.


utenfor huset hvor vi bodde


Fra lørdagen, vi kjørte igjennom Poulsbo på vei til Seattle. Var veldig fint vær der på lørdagen, men på søndagen igjen var det typisk Seattle-vær igjen - altså regn..
På ferga på vei til Seattle

Noe som var litt artig her var at de hadde alle de vanlige gule taxiene, men også i tillegg mange taxier i andre farger som grønn og oransj. Fikk ikke noen bilder av de da.


The Space NeedleTenkte å ta en del 2 hvor jeg poster resten av bildene senere, blir så alt for mange bilder ellers.

har dere vært i seattle før?