Halloweenparty

Lokal tid: 00:20    Norsk tid: 09:20

Hei! På fredag var jeg på halloweenparty til en fra skolen som heter Stu. Jeg og Brianna kjøpte inn kostymer tidligere denne uka, og det ble til at vi ble wonderwomen, altså superhelter. Det var kjempemange kjentfolk fra skolen der og det var veldig gøy! Det var mange forskjellige "leker" vi hadde og foreldrene hadde kjøpt inn flere forskjellige priser man kunne vinne. Av lekene hadde vi førstemann å spise opp en doughnut fra en hengende snor, førstemann til å få tak i eple i balje med vann og også sette halen på en katt (litt som sett hale på gris i norge). Jeg gjorde bare halen på katten, men når vi skulle gjøre det eple i baljetingen så begynte alle å heie på meg for at jeg skulle gjøre det haha. Og jeg kjente ikke alle som var der engang! Haha, artig da!

Vi hadde og en gøy lek hvor vi var 6 på hvert lag, og hvert lag brukte 1 bil. Vi fikk da utlevert en liten ting og så skulle vi kjøre rundt og ringe på hos folk og få tak i noe større og bedre. Vi hadde 20 minutter på oss og vi kom tilbake med en stol. De som vant hadde med en tredemølle!! Herregud haha

Var også masse forskjellig mat der og ja rett og slett en veldig gøy og koselig kveld! Var en god del som dro hjem etter lekene var ferdig, men jeg var blant de siste som var der. Stu har forresten et sykt stort og fint hus! Han ga oss en tour rundt i huset og det var utrolig fint, med walk-in-closet på flere av soverommene. Markee, Chelsea og Danielle vant forresten for beste kostyme! De hadde kledd seg ut som figurene i "Up", Markee var den blå fuglen, Danielle var speidergutten og Chelsea var huset med ballonger!

 
Antrekket våres, alt er fra wetseal om noen skulle lure


Alle sammen (som fikk plass i bildet) //noen av oss //eplekonkurransen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar