Homecoming @ Mead High

Lokal tid: 19:23   Norsk tid: 03:23

Hei! Ble visst ikke så mye blogging forrige uke allikevel... haha. Men ihvertfall, var jo homecoming forrige forrige helg, og så har det jo vært hverdager hvor jeg egentlig bare har sovet og gjort lekser haha. Ooog jeg dro på Macklemore & Ryan Lewis konsert på onsdagen da! Poster bilder fra konserten senere. Og fredag var det fotballkamp og vi vant!

På lørdag gjorde jeg ikke så mye, eller hadde diverse ting jeg måtte gjøre, og på kvelden dro jeg på kino med Brianna, noe som var koselig som alltid! Og på søndag slappet jeg av hele dagen egentlig, men gjorde også litt av nødvendige ting som å bestille graduationklær og nye uggs (ene hunden ødela mine forrige, de er totalt ødelagte), ordnet med senior bilde til årboka, og jeg så også en skrekkfilm med vertstantene mine. Husker ikke hva den het, men den var ikke noe særlig bra uansett så jaja. 

Tenkte bare å få postet litt bilder, har jo ikke fått gjort det. Dette er fra den første homecomingen jeg var på, og da var jeg på naboskolen og gikk med Emma, så jeg kjente nesten bare henne der haha. Var koselig da, først var vi hos ei av jentene i gruppa vår sitt hus og gjorde oss klare meg, Emma, Haley og henne, før vi dro til besteforeldrene hennes og tok bilder der. Og de hadde et utrolig fint hus med en park som hage så si! Var skikkelig fint der, bare synd det regnet så vi måtte ta alle bildene under tak på balkongen.. Men etter det dro vi på selve dansen, og ventet i kø i eevigheter for bilde til fotograf der som alle gjør. Etter det snakket vi med folk ogsånt, før vi dro å bowlet! Nå er det hverdag igjen og jeg har fått masse lekser til imorgen, skal prøve å få oppdatert snart igjen!


De hadde 3 sånne dverg-yorkier tror jeg det var, og de var såå søte!


Haley, meg og Emma


Haley og Emma


fine Emma!


Andrew og Emma

 Én kommentar

Postet av: Stine i USA
Dato: 29.10.2013 Klokken: 14:55 - http://usastine.blogg.no


Ble helt forelsket i kjolen din!! Helt nydelig <3
Postet av: Stine Stålen - Washington, USA 13/14
Dato: 29.10.2013 Klokken: 15:46 - http://stinestalen.blogg.no/


Stine i USA: tusen takk!

Skriv en ny kommentar