Battle of the Bell!

Lokal tid: 16:59  Norsk tid: 01:59

Forrige fredag var det Battle of the Bell, altså en amerikansk fotballkamp mot rivalskolen/naboskolen Mead. Det er på en måte homecoming kampen, men vi har ikke homecoming før i slutten av oktober, men Mead hadde homecoming lørdagen dagen etter kampen, så ja vetikke jeg. Men ihvertfall den viktigste fotballkampen i løpet av året og et stort høydepunkt! Vinneren får ha en stor bjelle på skolen fram til neste år igjen når det er neste Battle of the Bell. Og ja, jeg har vel egentlig fortalt om kampen tidligere, så her kommer bilder fra kampen!

De i hvitt er laget vårt, altså fra Mt. Spokane High, og i front der ser dere maskoten vår, som Elsie var!


Alle spillerne fra Mead sitt lag kom ut igjennom flammer på hver side på en måte, shtiliig

Bak: Sierra, Brianna og Jason og Foran: Shelby, Brooklynn, meg, Emily og Chelsea

Vi vant 10-0!!  Så nå er det kun oss og Shadle High som er "ubekjempet"! Derfor skal vi ha en kamp mot Shadle i kveld, gleder meg og satser på at vi vinner!!


Joe Albi stadium

Har masse bilder og vise og blir vel flere innlegg etterhvert. Men internettet her suuger, tar sånn 5 min å laste opp 1 bilde. De skal fikse det da og kjøpe et annet, nytt internett snart. så håper det blir ordnet snart! Tar liksom alt for lang tid å blogge når det tar så lang tid. I tillegg har jeg så si ikke noe nett på rommet mitt, så jeg må gå ut i stua for å blogge.. Satser på at det blir bedre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar