bilder fra seattle #1

Lokal tid: 17:50   Norsk tid: 02:50

Var i Seattle ikke helga som var men helga før det igjen med vertsbesteforeldrene, vtante Kayla og ei annen utvekslingsstudent som bor hos de nå siden hun ikke har fått familie enda.

Vi kjørte dit fredag etter skolen og var fremme ganske sent på kvelden, tror bilturen var på rundt 5 timer. Vi bodde hos ene sønnen til besteforeldrene/min vonkel på en måte. Vi dro egentlig bare inn til Seattle på lørdagen, og da dro vi bare på sightseeing, så ble ikke noe særlig til shopping. På vei hjem dro vi til Westfield kjøpesenter (samme kjedegreie som de har i London!!) som var diigert og der fikk jeg jo shoppa litt da, tror jeg kjøpte et pudder foundation fra bare minerals + en genser fra forever21 og det var det egentlig. Vi dro også på Rainforest Cafè der og spiste middag hele gjengen, koselig!

På søndagen dro jeg, Kayla og Pricilla (utvekslingsstudent) og vbestefar til Poulsbo, som faktisk er en norsk by ganske nære Seattle. Var kjempekult, følte jeg var i Norge igjen! Altså ingen snakket norsk, men det var norske flagg overalt og ting var skrevet på norsk mange steder der og de hadde også turistbutikker som faktisk var bedre enn turistbutikkene vi har i Norge haha. Så fikk kjøpt meg en liten firkløver sjokolade siden de solgte det i en av turistbutikkene. Etter det dro vi på en japansk restaurant og spiste før vi kjørte hjem til Spokane igjen.


utenfor huset hvor vi bodde


Fra lørdagen, vi kjørte igjennom Poulsbo på vei til Seattle. Var veldig fint vær der på lørdagen, men på søndagen igjen var det typisk Seattle-vær igjen - altså regn..
På ferga på vei til Seattle

Noe som var litt artig her var at de hadde alle de vanlige gule taxiene, men også i tillegg mange taxier i andre farger som grønn og oransj. Fikk ikke noen bilder av de da.


The Space NeedleTenkte å ta en del 2 hvor jeg poster resten av bildene senere, blir så alt for mange bilder ellers.

har dere vært i seattle før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar