Siden sist

Lokal tid: 23:11  Norsk tid: 08:11

Heei! Lenge siden sist nå! Har hatt en veldig travel uke nå og uka før det var også litt travel om jeg husker rett. Har vært mye lekser, mye som har skjedd + en 2 prøver og en framføring. Var veldig hektisk rett før helga, tok seniorbilder rett etter skolen torsdag, og rett etter det dro jeg på volleyballkamp på skolen. På fredag skippet jeg de to siste klassene mine og dro på shopping med vmor siden jeg trengte det til homecoming til naboskolen som jeg skulle på som var lørdag kveld. Etter shoppingen dro jeg på battle of the bell (fotballkamp mot Mead). Så var det jo homecoming lørdag og etter homecoming lå jeg over hos Emma og i dag har vi bare slappet av + vært på shopping på Northtown med vmoren til Emma, April. Så ja, travelt! 

Siden sist har jeg blitt spurt til homecoming! Forrige uke når jeg kom inn til engelskklassen så stod hele klassen i en halvsirkel og jeg tenkte bare "hva skjer" liksom helt til jeg så Austin stå i midten forrerst i klasserommet med blomster og en bamse og plakater med "vil du gå med meg?" som han hadde oversatt til norsk. Var kjempesøtt!! Så nå blir det homecoming i slutten av oktober, blir gøøy! 


Fra en dag jeg, Brianna og Shelby dro til Spokane Valley for å se etter homecoming dress til Brianna. Vi dro også og kjøpte donuts, og jeg trodde jeg ikke likte det, siden jeg likte det ikke da jeg smakte det på barneskolen engang. Men her var de nystekte og ferske og de var kjempegode!! Vi dro også en tur til walmart, min første tur dit haha yeyy. 


Her er bilder fra et "assembly". Det er på en måte forestilling/show/informasjonsgreie. Dette var tideligere denne uka før en viktig volleyballkamp og fotballkamp mot rivalskolen Mead som er naboskolen vår. Det er altså de viktigste kampene i løpet av hele året, og det er de kampene med mest "school spirit". På volleyballkampen var temaet "catfight" siden vår maskot er wildcats og Meads maskot er puma ellernoe tror jeg, en katt av noe slag ihvertfall. Fotballkampen kalles "Battle of the Bell" og den som vinner får en stor klokke/bjelle som vi får ha på skolen og den blir ringt i før hver time ogsånt. Temaet for Battle of the Bell i år var derfor "Rescue the Bell" så de fleste kjøpte tskjorter på skolen hvor det stod det på de. Mead har vunnet de to siste årene, MEN i år vant Mt. Spokane!! Så imorgen på skolen vil det bli mye plinging i bjella som endelig har kommet tilbake haha!


Fra volleyballkampen. Alle kledde seg i svart siden vi skulle ha en "blackout" ellernoe, skjønte ikke helt haha. Legg merke til han med hjelmen baki der hahah! Vi tapte kampen forresten..

Ja, tror jeg tar bildene fra battle of the bell i eget innlegg. Har en god del innlegg på lager så skal prøve å få laget de og postet de nå ganske snart! Tror ikke dette er en så hektisk uke.

Én kommentar

Postet av: oliviabriannne
Dato: 30.09.2013 Klokken: 08:17 - http://oliviabriannne.blogg.no


Kjempe fin blogg plissss les min blogg da leser jeg din!!!!!

Skriv en ny kommentar