bilder fra de siste dagene

Lokal tid: 22:25  Norsk tid: 07:25


Mckenzie, meg, Brianna, Shelby og Tom. På torsdag var jeg på fotballkamp, husker ikke hvem vi spilte mot, men vi vant 21-7! Så så langt har vi vunnet 2 av 2 kamper, weei! 


Skolebussen, haha random


Var på "Swing Dance" hos Elsie på fredagen, med masse folk fra skolen. Har aldri danset sving før, men var gøy haha, og masse god mat! Er noe hun bruker å ha flere ganger i løpet av året, og det er skikkelig perfekt for det, er liksom et stort dansegulv sånn.


På vei hjem dro jeg, Markee, Sierra og Tom innom Markee for å se valpen hun hadde fått dagen før, såå søt!!


Og lørdag kveld dro jeg, Markee og Elsie til "the Fair" som er et stort tivoli som kommer en gang i året ellernoe. På veien dit var vi innom butikken og der møtte vi en dame med en liten kattunge hun hadde funnet i hagen. Markee var rask og sa bare at hun ville ha den så satt vi der plutselig med en kattunge på rundt 3 uker og vi skulle liksom på tivoli haha. Men vi dro inn på butikken for å se etter mat til den og så ga vi den til en av damene som jobbet der siden hun hadde kattunger hjemme så hun tenkte moren til dem ville ta den inn. Så vi ble litt sene, så vi rakk bare et "hypnose show" som var sykt gøy + 2 eller 3 rides og kjøpe mat. Møtte også masse kjentfolk der!


Litt forskjellige bilder fra the fair. Meg og Elsie til venstre der. Og se DEN nydelige kattungen da!!


Fra hypnoseshowet, var sykt! Alle bare sovnet og så våknet de og gjorde akkurat som han mannen sa ogsånt, som å late som de spilte på yndlingsinstrumentet sitt, danse, twerke, tro de er rihanna og synge, være stormforelsket i hypnotisøren og mer. Haha var SYKT. Og det var ikke planlagt, to fra skolen min ble plukket ut og de sa det var som å gå i søvne eller som en drøm og de husket nesten ingenting!!! Skjønner ikke hvordan det er mulig!


I dag hadde vi møte med alle utvekslingsstudentene fra Forte i Spokane. Alicia (vmor) og Tiffany (vtante) er begge kontaktpersoner og var ansvarlige for møtet. Var 21 utvekslingsstudenter der og vi fikk høre regler osv samtidig som vi kunne hilse på andre studenter, koselig!
Vi norske i Spokane, meg, Elise og Emma ♥

2 kommentarer

Postet av:
Dato: 29.09.2013 Klokken: 20:37 - http://sofiarb.blogg.no


Når gifter Chuck og Blair seg i Gossip girl? Har sesong 6 kommet?
Postet av: Stine Stålen - Washington, USA 13/14
Dato: 01.10.2013 Klokken: 01:08 - http://stinestalen.blogg.no/


Anonym: Ehm jeg vet ikke, har selv bare kommet til sesong 5. Men vet at sesong har kommet ut ja.

Skriv en ny kommentar