Lately

Lokal tid: 23:30   Norsk tid: 08:30

Heii! I dag hadde jeg første soccer practise! Var jo for sent ut med tryouts ogsånt, så jeg snakket med treneren forrige uke og da sa han jeg kunne være med på C-laget, noe jeg synes er like greit siden jeg ikke vil det skal bli for seriøst. Ihvertfall, jentene var kjempegreie så satser på å bli bedre kjent med de etterhvert. Skal spille soccer nå i 2 måneder fram til winter sports starter, da satser jeg på at jeg kan begynne å trene kunstløp igjen. Snakket med ei i skøyteklubben i dag, og hun skal ringe US figure skating i morgen! :-)

Ellers på skolen ogsånt går det ganske greit. Har blitt kjent med en god del, og de fleste klassene/timene går også bra, har noen jeg kjenner i nesten alle klassene. Det jeg sliter mest med er vel kjemi, men det hadde jeg vel egentlig forventet. Er jo så mange nye vanskelige ord på engelsk, synes det er vanskelig nok på norsk! Er også i kjemi jeg kjenner ferrest, men håper det går seg til etterhvert.

I helgen lå jeg over til Emma fra lørdag til søndag. På lørdag var jeg, Emma og Andrew på shopping på Northtown Mall. Jeg kjøpte inn litt diverse til soccer, men også andre ting på andre butikker. På lørdagskvelden lagde jeg og Emma good "norsk" taco, haha. Etter det så vi en film før vi sovnet på hver vår sofa. Vertsfamilien til Emma har både basseng og jacuzzi i hagen, så på søndag var vi og badet og bare slappet av i finværet. Ellers har det jo vært skole de siste dagene, og i går tok vi skolebilde. Har egentlig ikke så mye mer å si, så viser litt bilder.


Emma


på skolen


Skolekortet mitt


Brianna, Shelby, meg. Siden vi er seniorer, så vil ikke skolebildene komme i årboka, men istedet Senior bildene man sender inn. Derfor var det mange av seniorene som gjorde seg rare og stygge på bildene, hahah. Så Brianna og Shelby gjorde litt, de som hadde drøyt det for mye fikk ikke lov til å ta bilde, så dårlig. 


Måtte bare ta bilde, men ja det står jo Fairview som er fra Frustrerte fruer!!

Én kommentar

Postet av: Kristin
Dato: 15.09.2013 Klokken: 19:41 -


Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar