first day at high school!

Lokal tid: 23:00   Norsk tid: 08:00

Hei! I dag hadde jeg første skoledag her på Mt. Spokane High! Grugledet meg før jeg kom til skolen, kjente jo vertstante/søstrene mine (13, 16 & 17 tror jeg) og Lasse (fra Danmark), men jeg kjente ingen jeg skulle ha klasser med. Men gikk veldig fint! Jeg og Kayla møtte Lasse ved inngangen og vi snakket litt før vi dro til hver vår klasse. Jeg startet som sagt med spansk og satt meg ved en pult som hadde en ledig plass ved siden av seg siden alle ikke hadde kommet til timen enda. Så kom ei jente og satt seg ved siden av meg, hun heter Markee og var kjempegrei! Vi hadde også Creative Writing sammen som var i 2. period så da kunne hun vise meg klasserommet! 

Etter det dro alle som var Seniors til gymsalen hvor vi skulle ha noe sånn samling eller hva jeg skal kalle det. Var sånne "ledere" eller de som tar imot Freshmens som snakket ogsånn, men også noen ledere fra skolen ellernoe. Etterhvert kom juniorsene og freshmenene og, og det amerikanske flagget ble heiset ned og alle holdt den ene arma på brystet og sang nasjonalsangen tror jeg (?). Var litt kleint å stå der da og ikke ha peiling på teksten, menmen. Etter det skulle cheerleaderne danse litt og plutselig skulle alle være med å danse, så alle i hele gymsalen hoppet og danset og sang på benkene i gymsalen! Og gymsalen var helt full, er veldig mange elever på skolen min så. Men det var veldig annerledes enn i Norge, hver gang en dame sa "Seniors", så brølte og ropte alle ut og jublet og ja haha. De tok bare helt av og folk var ikke sjenerte i det hele tatt! Om vi hadde gjort det der i Norge så ville ingen ha blitt med på det fordi der er de fleste redde for å gjøre noe "rart", eller skille seg ut ogsånn.

Etter det dro vi videre til de neste klassene og jeg hadde folk å snakke med i alle timene, bortsett fra i Kjemiklassen, da virket alle så slitne etter en lang dag, og jeg hadde vendt i hodet, så ja. Men i lunsjen møtte jeg Markee igjen og da satt jeg med henne og resten av vennene hennes, møtte mange folk i løpet av dagen som Markee introduserte meg for, hun var utrolig grei! Jeg møtte også Lasse i lunsjen, og han satt på nabobordet mitt, der det satt en guttegjeng.

 

Skulle ha tatt noen bilder imens vi var i gymsalen da alle danset ogsånn, men glemte det helt.. Jaja, skal prøve å få tatt bilder på skolen senere 

Jeg fikk forresten byttet ut Fysikk-klassen som jeg har i 6th period. Jeg kunne velge mellom en matlagingsklasse, psykologi eller "raquet sports". Jeg valgte matlagingsklassen, men om jeg ikke får gått på en skolesport eller kunstløp, så vil jeg nok bytte til raquet sports så jeg har noe gym i løpet av uka ihvertfall! Den klassen er alle mulige forskjellige sporter hvor de bruker rekkerter, som f. eks tennis og badminton. Skal snakke med rådgiver igjen imorgen så får se om jeg får bestemt det da! :-) Men nå skal jeg sove, god natt!

Én kommentar

Postet av: officialblog
Dato: 10.09.2013 Klokken: 17:35 - http://officialblog.blogg.no


Du minner meg om meg, fordi jeg heter Stine.

Skriv en ny kommentar