Fremme hos vertsfamilien!

Lokal tid: 10:45   Norsk tid: 19:45

Heihei! Da er jeg endelig fremme i Spokane, Washington! Ble møtt av vmor Alicia, vsøsken Ayden, Cohen og Kennedy, vfar David oog vsøster/vtante Kelsey på flyplassen i går med ballonger og en plakat med velkommen til Spokane. Kjempekoselig!

De hadde egentlig tenkt at vi skulle dra ut å spise da vi dro fra flyplassen, men jeg spise på flyplassen i Salt Lake City så var ikke sulten. Derfor dro vi hjem til Alicia's og da viste hun meg huset og vi bare snakket sammen ogsånt. Jeg visste fra før at jeg fikk eget rom, men jeg får i tillegg eget bad!! Alicia viste meg hvordan hun lagde "Chocolate Chip Cookies" og de ble supergode! Etterhvert kom David hjem (siden han dro på jobb etter de hentet meg på flyplassen) og Alicia lagde middag. Jeg var såå sliten og trøtt så holdt på å sovne, så da sa Alicia at jeg kunne legge meg å sove på Cohen og Ayden sitt rom. Sov i 2 timer ca til 8 på kvelden og da kom Alicias foreldre Amy og Ruben og hentet meg så dro vi hjem til dem og der sovnet jeg ganske fort.

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg sov der, men jeg skal bo der de første 2-3 ukene imens vfamilien min har besøk av foreldrene til David fra Sveits. Det blir da et ganske så fullt hus og de kommer nesten bare til å snakke Sveitsk (?). Så derfor var det bedre at jeg bodde hos foreldrene til Alicia. Men, siden Alicia er så ung, så har hun faktisk søstre på min alder som bor hos Amy og Ruben! Så Kelsey blir på en måte "vtante" eller "vsøster" siden hun er søsteren til Alicia og jeg skal jo bo med henne i starten. 


I går morges på flyet fra New York

Cohen, Alicia, Kennedy og Ayden. David kom rett etterpå siden han holdt på å parkere bilen


Dette er tatt ut fra vinduet på rommet mitt her hos Amy og Ruben nå nettopp, såå amerikansk og fint!

I dag skal jeg på skolen med Alicia for registrering i tillegg til at vi skal kjøpe skolesaker til meg. Skolen starter jo 3. September, altså neste tirsdag.

3 kommentarer

Postet av: achristine
Dato: 31.08.2013 Klokken: 16:15 - http://achristine.blogg.no


Du må ha et fantastisk år!! :-D
Postet av: Stine Stålen - Washington, USA 13/14
Dato: 31.08.2013 Klokken: 17:00 - http://stinestalen.blogg.no/


achristine: tusen takk! :-D
Postet av: Elise
Dato: 02.09.2013 Klokken: 07:58 - http://www.eliseuggen.blogg.no


åå, dem så koselig ut!

Skriv en ny kommentar