avskjed

Hei! Nå er det under 24 timer til jeg reiser! Er nesten ferdig pakket, ihvertfall pakket ferdig klær ogsånt. Skal ordne med papirer ogsånt etterpå nå. Har brukt såå lang tid på å gå igjennom klær, hva jeg skal gi bort osv, det er liksom det som har tatt lengst tid haha.

I går hadde vi avskjed med familievenner og naboer, kjempekoselig! Spiste kaker og masse god mat så ble en fin kveld. I dag har vi hatt avskjed med familien og venninnene mine Kristin og Ida. Da grillet vi i tillegg til at vi spiste rester fra kakene dagen før og mer. Kjempekoselig det også, men utrolig trist å ta farvel! :-(

Flyet mitt fra Trondheim går imorgen klokka halv 8 på morgenen. Da flyr jeg til Gardermoen hvor jeg møter andre utvekslingsstudenter som skal på samme Soft Landing Camp som meg. Så flyr vi til New York med en mellomlanding i London. I London møter vi også andre skandinaviske utvekslingsstudenter som skal på samme camp! Vi ankommer New York (JFK) i 3-tiden på natten (norsk tid) men i 9-tiden på kvelden (lokal tid). Så skal vi være i selve New York City i 2 hele dager og dagen etter det skal vi på morgenen reise videre til vertsfamiliene. Ei som heter Emma skal også til Spokane, så da flyr vi hele veien sammen! Vi har da en mellomlanding i Salt Lake City i Utah før vi ankommer Spokane. 

Ida, meg, Kristin

Meg og Kristin


♥♥♥♥♥


Meg og Ida


♥♥♥♥♥


Farfar, meg og Farmor


Aksel, Marit, meg, Geir, Ulrik og Birk


meg og Lille Erik


Mamma, meg og Pappa 


Mamma, meg, Pappa, Silje og Marianne ♥


Har såå snille naboer og familievenner! Fikk koffert, stratos, reisepute og penger av Ingvild og Ann-Kristin, Sephora Body Wash og Neglelakk av Nina og Ida, klokke av Greta Helene, Nikolai og Tove, og skrivebok fra Amalie, Jakob, Siri og Steinar!.

Tok ikke noe særlig til bilder i går så har bare fra i dag..

Neste gang jeg poster et innlegg er jeg i USA!!!

Én kommentar

Postet av: Nina
Dato: 25.08.2013 Klokken: 13:30 -


You're so beautiful, I hope you have a good a time in USA <3

Skriv en ny kommentar